GIRARDI LONG LIFE DESIGN

Szakmai bemutatkozás:

Mielőtt belemélyedne a kedves Látogató az energetikai kalapok világába, engedjen meg egy bizalmas kérdést!

Ön mit gondol? Kalapokkal, térformákkal befolyásolható az ember energetikai rendszere?
Ha a válasza igen, akkor egyformán gondolkozunk, így megtettük az első lépést a személyes bizalom felé.
Ha a válasza nem, akkor is arra kérem, hogy olvassa el bemutatkozó soraimat, lehetőséget adva ezzel mindkettőnknek egymás felfedezésére...

Harsányi László vagyok, a Girardi Kalapház Kft. tulajdonos - ügyvezetője. Eredetileg gépipari automatizálási mérnöknek tanultam, ám később a családi tradíciók folytatása végett, kitanultam a kalapos szakmát s ennek a mestere lettem.

Mindezeken túl immár húsz éve foglalkozom a természetgyógyászatnak keleti ágával és ezen túlmenően alternatív fizioterapeuta természetgyógyászatból is ETI - vizsgát tettem.

Az elmúlt tizenöt évben a koreai származású barátommal és Mesteremmel, dr Edward Lee-vel kidolgoztuk a Solaris Bioenergetic Line kalaprendszert, majd az ezt követő években létrehoztuk a T-uránia sárkányvizet, majd a szintén különleges energetikai adottságú Shaar Khan borokat. Ezen világújdonságokra alapozva egy új gyógyító rendszer alapjait raktuk le,- melynek eszköztára folyamatosan gyarapodik, s amelyet T-uránia gyógymódnak neveztünk el.

A fenti világújdonságok teljesen új nézőpont alapján jöttek létre, teljesen új utakat nyitva ezzel az emberi egészség megőrzésének, illetve magasabb szintre emelésének a terén. Amire mások azt mondták, hogy butaság belekezdeni, mi elindultunk ezen feltáratlan világ felé, és ajándékként egy eddig soha nem tapasztalt hatékonyságú öngyógyító rendszert kaptunk. Ennek a rendszernek talán leghihetetlenebb területe az energetikai rendszerünket jótékonyan befolyásolni képes energetikai kalapok rendszere a Solaris Bioenergetic Line rendszer, rövidítve az SBL kalaprendszer.