GIRARDI LONG LIFE DESIGN

A Girardi Long Life Design kalapok anyagairól...

A Tisztelt Olvasó bizonyára már észrevette, hogy filozófiai alapállásunk és annak megvalósítása egy újfajta tudománynak a gyümölcse. Ez az újfajta tudomány valójában nagyon régi, csak éppen feledésbe merült az utóbbi két - három évszázadban.

Van lehetőség arra, hogy magasabb energetikai tartalommal ruházzuk fel az egyszerű anyagokat is! Ehhez természetesen az anyagnak tiszta, élő minőségnek kell lennie. Nem véletlenül mondja egy korábbi reklám szlogenje, hogy "tiszta élő gyapjú". A 100% - ban tiszta, természetes anyagok ugyanis teljesen másfajta kölcsönhatásba tudnak kerülni az emberi szervezettel, mint a szintetikus anyagok. Ráadásul az élő, természetes anyagok energetikai minőségét és annak hatékonyságát alkímiai módszerekkel rendkívül meg lehet emelni. Így az emberre gyakorolt pozitív hatásai is megsokszorozhatóak.

A kalapszakma, - a felhasznált anyagok minőségét tekintve - rendkívül nagy különbözőséget mutat más szakmákkal. Ugyanis a klasszikusan alkalmazott alapanyagok a kalapgyártásban 100% - ig természetes élő anyagokból készülnek.
Az őszi - téli kalapok alapanyaga többnyire nyúlszőr , vagy gyapjú, a nyári kalapoké természetes szalma. Szerencsére a nyúlszőr és a gyapjú kalapanyagok nemezeléssel készülnek, így komoly minőségromlás nélkül nem is lehetne felhasználni benne szintetikus anyagokat. A nemezelés technikája az emberiség legősibb ruházati alapanyagát adja, melyet a szkíta népek találtak fel, még Mezopotámiában. A nemezanyagnak az egészségre gyakorolt hatása páratlan! Él, lélegzik, kiváló hőszigetelő, egyszerű technikákkal vízmentesíthető, az emberi szervezetre állandó élénkítő, frissítő hatású. Ráadásul szinte az egyetlen anyag, amely véd a káros sugárzásoktól, beleértve a káros földsugárzásokat is. Így a mai szennyezett világunkban kitűnő védelmi lehetőséget nyújthat az embernek. Sokat cikkeznek manapság az elektroszmog rendkívül káros hatásairól. Ez a jelenség az ember elektromos erőterét zavarja meg leginkább, ezen belül az agyműködést. A legkézenfekvőbb segítség lehet így ezen a téren egy gyapjú, vagy nyúlszőr fejfedő. A nemezanyag bioelektromos adottságának köszönhetően ezen fejfedők egyfajta elektromágneses szigetelésként megvédik a fejet az elektroszmog káros behatásaitól!

A fenti részekben a kalapanyagok általános tulajdonságairól beszéltünk. A Girardi Long Life Design kalapoknál alkalmazott technológiák messze kitágítják ezeket a kereteket. Az élő alapanyag adottságait kihasználva, a T-uránia sárkányvíz és az erre alapozott gyógymód segítségével valamint alkímiai módszerekkel átlényegítjük a kalapok alapanyagát. Ezáltal megnöveljük az anyag rezgésének a potenciálját, mintegy "áthangoljuk" azt.
A Solaris Bioenergetic Line típusú kalapok térformáin át ezen rezgéseket biztosítjuk az alapanyagban is. Ily módon lehetőséget teremthetünk arra, hogy pl. egy gyógyító hatóanyagot, mint mondjuk a gyógynövény, el tudjuk juttatni közvetlenül a kívánt szervbe - felhasználva itt a rezonancia törvényét.

Mai világunkban, amikor a táplálkozástól kezdve azokig a szintetikus anyagokig, melyeket magunkra húzunk öltözékként, a civilizáció "vívmányai" totális támadást indítanak egészségünk ellen. Ezt a civilizációs terrorizmust az egészségügy képtelen orvosolni. A betegségügy a megbomlott egészségi állapotot próbálja meg rehabilitálni. Így, hasonlóan a bűnözés elleni harchoz, kudarcra van ítélve. Rombolni mindig könnyebb, mint építeni, vagy a szétrombolt dolgokat újra felépíteni!
Számunkra egy lehetőség marad: a személyes biztonságunkról saját magunknak kell gondoskodnunk! Ki kell védenünk a környezeti bántalmakat. És ehhez megfelelő eszközöket kell használunk, olyanokat, amelyekről ezek a támadások lepattannak, mint egy védelmi rendszerről.
A Girardi Long Life Design ismeri ezeket a technológiákat. Olyan védelmi rendszert kínálunk személyre szabottan, ami figyelembe veszi, hogy melyek a gyenge pontjaink, amelyeket feltétlenül védelembe kell helyeznünk. Minél bonyolultabb egy organizmus, annál érzékenyebb. Nem szükséges különösebb védelem egy tank számára, míg egy Rolex óra kicsit több odafigyelést igényel.
Velünk, emberekkel ugyanez a helyzet. A Girardi Long Life Design az érzékeny embereknek szól.

Beszélgetés Harsányi Lászlóval a Civil rádióban, 2007-ben, kalapokról, Magyar Szent Koronáról, Világciklusokról, emberi egészségről, beavatásokról, egyszóval az emberi sorskérdésekről.