GIRARDI LONG LIFE DESIGN

Girardi Pret - a - porter...

A Girardi pret-a portre azoknak készül, akik igénybe akarják venni a GLLD. nyújtotta energetikai előnyöket, de félnek az esetleges merészebb térformák használatától. Ez a vonalunk konzervatívan mérsékelt, letisztult formavilágban gondolkodik. Ezek a darabok a konszolidált napi divat szellemében készülnek, mégis a viselőiknek sokkal többet nyújtanak egy átlagos kalapnál.

A GLLD. alkalmazott anyagainál olvashattak arról, hogy a kalapjainkban felhasznált anyagokat, - feldolgozás előtt – alkímiai eljárásoknak vetjük alá, aminek következtében az anyag olyan élő anyag jellegzetességeit mutatja, amelyik a továbbiakban már nem veszi fel a környezete káros rezgéseit. Ezáltal a kalap viselőjét folyamatosan olyan rezgések érik el, amelyek csak a számára megszokott otthonos érzetet sugározzák ki. Speciális gyógynövényes kezelése révén az idegrendszert folyamatos kiegyensúlyozó, nyugtató hatások érik. Ezek a kalapok hagyományos kézműves módszerekkel készülnek, divatosak, tartósak, viselésük a biztonság és a magabiztosság érzetét nyújtja.

Pret-a-portre kalapjaink nem készülnek olyan szigorú elvek szerint, mint a GLLD. kalapjai. Nem szükséges használatához energetikai állapotfelmérés, sem keleti asztrológiai elemzés, hanem egyszerűen ízlés alapján választható. A választható modellek tárháza a www.girardi.hu honlapunkon található, amelyre kívánságra itt átklikkelhet. A későbben folyamatosan a legújabb modelleinket ezen menü galériájában mutatjuk be.

Rendelését e-mailben adhatja fel, amit válaszlevelünkben igazolunk vissza. A vállalási ár bankszámla számunkra való átutalás után elkészítjük a kalapot és postai úton megküldjük Önnek.