GIRARDI LONG LIFE DESIGN

Az illatokról, másképpen...

Illatot kreálni, egyike a legnagyobb művészeteknek. Emberek százezreit megszólítani úgy, hogy az elme kizárásával, csupán az érzékeire hagyatkozva valaki vagyonokat költsön egy illanó álomra - ez maga a misztika.
Elgondolkodtató, hogy vajon mitől változik meg az embernek egy illathoz való viszonya az évek alatt.
Mitől válik például egy olyan illatlegenda, mint a Chanel 5-ös a mai ember számára elavulttá?

Manapság szinte csak ár kérdése, hogy ki milyen parfümöt választ. A többit megoldja a reklám. Gyerekkoromban a drogéria kicsit hasonlított a patikára. Megannyi, a polcokon felhalmozott üvegcséből a helybéli drogérista az ismerős kuncsaft ízlését jól ismerve, ott helyben állította össze a személyre szabott parfümöt. Ma ugyanazt az illatot százezrek viselik. Így uniformizálja a kor a személyiséget. S még a leggazdagabbaknak sem jut eszébe, hogy saját illatot készíttessenek. Miért is tennék?

Tényleg, miért is legyen valakinek személyes illata? Ez már kicsit bővebb magyarázatot igényel, a megértéséhez kanyarodjunk egy kicsit vissza a kínai asztrológiához. A sok ezer éves keleti asztrológia valójában az őselemek együttműködésének a művészi ismerete, és valójában sorselemzés. Ún. sorsoszlopokat állít fel, ami valójában egy személyes kódot tartalmaz. Minden év, minden hónap, minden nap, minden órájának van ilyen nyolc elemből álló energetikai mátrixa. Az ember saját születési mátrixa és az adott időpillanat energetikai mátrixa állandó kölcsönhatásban van egymással. Van úgy, hogy az adott időpont rezgése támogatja a személyes rezgésminőséget, van úgy, hogy semleges, de előfordulhat, hogy destruktív, romboló folyamatokat indít be. Ez lehet betegségi folyamat, de katalizátora is lehet egy bimbózó szerelemnek, vagy egy szédítő karrier beindításának is.

Felmerül a kérdés, hogy a személyes energetikai mátrixunk összebékíthető-e egy negatív energiafolyamat romboló tendenciájával. Az embert születése után megannyi trauma éri, amelyeknek lenyomata fellelhető a tudattalanban és a fizikai állományban is. A mai tudomány az őssejt-technológiában keresi a megoldást. Amennyiben a tudattalant és a fizikai test alapelemeit emlékeztetni tudjuk a születési kódunkra, akkor ez a kód ki is javítható. Erre tűnik alkalmas eszköznek a parfüm.
Rudolf Steiner tanulmánya szerint illatokkal összekapcsolható a többnyire szétválasztottan működő jobb és bal agyfélteke. És ebben az összekapcsolt állapotban kijavítható a rendszer. Persze Steiner nem írta le milyen illat tudja mindezt megvalósítani. A válasz erre az, hogy mindenkinek más.

Ez így nagyon egyszerűen hangzik, de a megvalósítása annál bonyolultabb. Kutatásaim során megtaláltam erre a kérdésre a megoldást. Az illatok válogatásánál figyelembe kell vennünk az illető személyes kódját. Így választjuk ki a komponenseket. Ezek után már "csak" a születési év rezgését kell rekonstruálnunk. A kódot az igényeknek megfelelően korrigáljuk és ha kell, különböző alkímia módszerekkel kezeljük is a parfümöt.

Képzelje csak el az olvasó, hogy milyen élmény lehet újra találkozni egy régen elfelejtett kedves illattal! Leginkább a tökéletes biztonságot adó anyai öleléshez hasonlítható. Egy illat, amely valójában sohasem létezett, de mindig erre vágytunk, ami valójában nem is csak egy külső hatás, hanem mi magunk vagyunk. Ezt az élményt nyújtja a személyes energetikai kódunk alapján létrehozott illat. Megrázó élmény először beszippantani "saját magunkat", de ennél is mélyebb a hatása a személyes illatunknak! Folyamatos használata rákapcsolja a tudattalant személyes születési energetikai kódunkra, és ekkor elkezdődhet az öngyógyulás folyamata, amelytől sejtjeink fiatalodását remélhetjük. Ebben a folyamatban segíti Önt a GLLD eszköztára is.

Mi ezzel az illattal ruházzuk fel energetikai kalapjainkat is. A gyógynövényekkel és a személyes illattal kezelt kalap a térforma rezgéseitől valószerűtlenül felerősödik. Így létrejön egy rendkívül komplex folyamat, amely beteljesíti a Girardi Long Life Design ígéretét, az egészségesebb, teljesebb, hosszú élet ideáját.