GIRARDI LONG LIFE DESIGN

Asztrológia...

A Girardi Long Life Design egyéni eszköz a tudatos életvezetés és az egészséges hosszú élet megvalósításához. Egyéni, személyre szabott, így szükséges a pontos lehetőségeket ismerni az adott személy életére vonatkozóan. Ez az ismeret ősidők óta az asztrológia. Az egyes népcsoportok azonban másképpen közelítik meg a személyes sorselemzést. A nyugati asztrológia a bolygók és a csillagok állásai alapján von le következtetéseket az ember életkilátásairól. A keleti asztrológia, illetve a kínai asztrológia az őselemek pillanatnyi kombinációit vizsgálja az ember életére kivetítve. A pontosabb érthetőség miatt idézek Raymond Lo kínai Feng Shui kutató és szakértő könyvéből: Kínai asztrológia Négyoszlopos sorselemzés.

"Kutatásaim során felfedeztem, hogy születésünk dátuma, belehelyezve azt a sorsmeghatározáshoz szükséges négy oszlopba, pontosan felfedi egy ember személyiségét, karrier-lehetőségeit, házassági és kapcsolati helyzetét, és a szerencseváltozás ciklusait. Sok esetben képes előre jelezni az életük során adódó fontos eseményeket. Ez nem csak abban segít, hogy pontosan megértsük, megmagyarázzuk viselkedésünket és tapasztalatainkat, hanem abban is, hogy a jövőbeli veszély felismerésével megtegyük a szükséges lépéseket annak elkerülésére, vagy jobb terveket szőjünk a nehéz időszakokra.

Hosszú tanulmányaim során kiderült, hogy a "Négyoszlopos sorselemzés" nemcsak a karrier, a házasság és a szerencse helyzetét képes feltérképezni, hanem egyértelmű utalásokat tartalmaz egészségi állapotunkra is, hogy a veszélyeztetett időszak miként mutat rá a problémás testtájékra. Az ilyen irányú előrejelzések rendkívüli pontosságúak és a jelek mind ott vannak egy ember születési adataiban.
Tehát, már egy gyermek megszületésekor láthatóak egészségi állapotának a körvonalai, és a sorsoszlopokból pontos következtetések vonhatók le arra nézve, hogy mikor jelentkezik majd egy adott probléma, és mikor válik súlyossá. Ilyen módon ez a módszer nagyon hasznos tudást nyújt az egészségi állapot fejlesztésével és az esetleges betegségek elkerülésével kapcsolatban."

"A Feng Shui nagyon hatékony eszköz, de nem mindig praktikus, figyelembe véve az alakítható környezet korlátait. Modern lakásokban majdnemhogy lehetetlen a megfelelő helyre tenni a hálószobát, ha az eredetit nem jó helyre tervezték. Ezért éreztem hiányát egy olyan eszköznek, ami közvetlenül és hatékonyan segít az embernek."

Gondolom a világ egyik legnagyobb sorselemzőnek a szavai kellőképp érzékeltetik a kínai asztrológia gyakorlati alkalmazásának a lehetőségeit az életvezetésben. A Girardi Long Life design minden más eszköznél hatékonyabb megoldás a kínai asztrológia által felfedett rossz élethelyzetek korrigálására, egészségi és sors-károsító hatásainak a minimalizálására. Rendszerünk segítségével az őselemek koncentráltan, nagy potenciálon fókuszálva korrigálják a szervezet energiarendszerét, hogy a környezet pillanatnyi káros energetikai áradását kiegyensúlyozzuk. Így tudunk a személyes adottságok ismeretében jobb életkilátásokat teremteni.