GIRARDI LONG LIFE DESIGN

A T-uránia gyógymódról...

Kevesen tudják, hogy a "gyógymód" megjelölésnek nagyon szigorú szabályai vannak! S ezeknek a szigorú követelményeknek köszönhetően bizony nagyon kevés "gyógymód" felel meg a kritériumoknak. Hozzá kell tenni, hogy ezen gyógymódok mindegyike az ún. alternatív gyógyászat fogalomkörébe tartozik. Az alábbiakban ki fog derülni, hogy miért csak ebben az összefüggésben beszélhetünk gyógymódról.

A Gyógymód kifejezés kritériumai:

1. Önálló diagnosztikai rendszerrel rendelkezik
2. Önálló diétás rendszere van
3. Gyógynövényeket használ terápiaként
4. Saját masszázs rendszere van
5. Önálló filozófiai megközelítése van a gyógyításban
6. Sajátos méregtelenítési módszert használ
7. Eligazítást ad a személyes életvitel folytatására

Belátható, hogy ezen szigorú követelményrendszernek nem sok gyógyítási mód felel meg. Íme ezen gyógymódok rövid listája:

A legismertebb gyógymódok:

Hagyományos kínai gyógyászat
Hagyományos tibeti gyógymód
Ajurvédikus gyógymód
Antropozófiai gyógyítás
Népgyógyászat

Bizonyára Önnek sem jut hirtelen eszébe más tradicionális gyógymód.
Teljes joggal sorolható azonban ide a T-uránia gyógymód, mivel a fenti kritériumok mindegyikével rendelkezik!

A T-uránia gyógymódnak olyan egyedülállóan erős tartóoszlopai vannak, amelyek kiemelik a hagyományos gyógymódok közül is. A legfontosabb különbség a többi gyógymóddal szemben, hogy az egyetlen gyógymód, ami figyelembe veszi a Föld jelenlegi hatalmas földtörténeti változásait, és beépíti ezeket a törvényszerűségeket a gyógyításba, de még fontosabb, hogy a prevencióba is.

A T-uránia gyógymód diagnosztikája:

ÁLLAPOTFELMÉRÉS
Az egészségi állapotra vonatkozó pontos következtetések egy radiesztéziai energetikai állapotfelmérés keretében születnek meg. Ez egyrészt csakradiagnózis, de ezen túlmenően részletes energetikai szervdiagnosztika is. A vizsgálat keretében feltárul a páciens teljes fizikai, érzelmi és szellemi állapota.

A vizsgálat tapasztalatai alapján személyre szóló életvezetési tanácsokat adunk, ami kiterjed az élet minden területére.

A T-uránia gyógymód eszközrendszere:

A FÖLD ÁTALAKULÁSA

A T-uránia gyógymód legfontosabb eszközei annak a felismerésnek köszönhetően születtek meg 1995-től kezdődően, hogy a Föld elindult egy hatalmas átváltozás felé, ami meg fogja változtatni a Föld egész képét, beindítva ezzel a súlyos társadalmi változásokat is. Ezen változások alapja energetikai eredetű, így a Földön élő emberek egészét igen igénybe fogja venni. A változó Föld energetikájához az egyes embernek igen nehéz az alkalmazkodás. Így szükség van segítségre. A hagyományos gyógyászati és táplálkozási kiegészítők ebben az alkalmazkodásban nem elegendőek. Így a T-uránia gyógymód megalkotói, (dr. Lee Edward és Harsányi László) haladéktalanul hozzáláttak egy olyan módszer kifejlesztéséhez, amelynek segítségével a Föld energetikai állapotváltozását az ember könnyebben viseli el.

A GYÓGYÍTÓ ÖLTÖZKÖDÉS
A kutatás első szenzációs eredménye az öltözködés területén született meg. A Solaris Bioenergetik Line energetikai kalaprendszer elsősorban a fejfedőkön keresztül segíti az ember energetikai rendszerének a kiegyensúlyozását. Ez csakrarendszerünk egyensúlyban tartásához, illetve a megbomlott egyensúly visszaállításához nyújt segítséget. Ezzel az egész fizikai, szellemi és érzelmi egyensúly megteremtésében segíti felhasználóját.

A T-URÁNIA GYÓGYÍTÓ VÍZ
A második egyedülálló eszköz az egészség megtartásában, illetve helyreállításában a T-uránia Sárkányvíz megszületése volt. Tekintettel arra, hogy fejfedőket nem hord állandóan az ember, de vizet mindenkinek folyamatosan innia kell. Így a Sárkányvíz hatalmas energetikai potenciálja páratlan méregtelenítő képességének köszönhetően egyedülálló lehetőség a gyógyításban. Méregtelenítő hatása mellett mintegy energetikai bombaként igen gyorsan helyreállítja az életerőt, ezáltal a szervezet öngyógyító képességét.

A SHAR-KHAN GYÓGYBOR
A harmadik "gyógyító" eszköz a Shar-Khan bor lett. A félreértések elkerülése végett a bor nem a Sárkányvíz technológiájával készül! Míg a víz a Föld gyökércsakrájának az energetikai minőségét jeleníti meg, addig a bor a koronacsakrájáét.

A fenti eszközök alkalmazása a Föld aktuális energetikáját figyelembe véve segíti az emberi egészség megtartását, illetve helyreállítását. A Föld mindenkori rezgéseit használjuk itt fel, hasonlóan a hajdan élt legnagyobb tudós, Nikola Tesla technológiájához, aki energiatermelésre használta a Föld mágneses rendszerét. Így, eddig még nem használt lehetőségeket nyitunk meg a gyógyításban.

A T-uránia gyógymód ezen általános, de individuálisan alkalmazott technikái után 2009. januárjában megszületett a Shar-Khaan bor személyre szóló alkalmazása is, ami még a T-uránia gyógymód eddigi hatékonyságát is felülmúlja.

Részletes információkat talál a www.t-urania.hu honlapon.