GIRARDI LONG LIFE DESIGN

Hogyan veheted igénybe szolgálatainkat?

Sokféle lehetőség közül választhatsz. Nem kényszerítünk rád semmit.

Írhatsz nekünk e-mail-t, felteheted kérdéseidet, mi pedig sietve megválaszoljuk.

e-mail címünk:

Alkalmasint telefonon is beszélhetünk, a benned megfogalmazott kérdésekről.

Magyar nyelven: +36-30-94-88-036
Angolul: +36-30-2100-556

Kérhetsz időpontot energetikai állapotfelmérésről, tanácsadásról.

Címünk:Hungary, Budapest, 1029. Dutka Ákos u.25.

A tapasztalataid alapján eldöntheted, hogy élvezzük-e továbbra is bizalmadat, hogy igénybe veszed-e a GLLD további szolgálatait, belépsz-e vágyaid új világába, a gyógyító formák által integrált varázslatba, ahol kristályok, illatok és gyógyító növények vezetnek téged belső szabadságod felé.

Amennyiben távol élsz Budapesttől, de szeretnéd máris igénybe venni a varázslatos formákat, erre is találsz lehetőséget. Elküldhetsz egy egész alakos képet magadról, fejméretedet cm-ben, és a pontos születési adataidat. Év, hó, nap, óra és perc. Ezek alapján elkészítjük energetikai vizsgálatodat és keleti asztrológiai képletedet. A fenti információk birtokában adunk javaslatot arról, hogy milyen minőségű energetikai változásokat kell megvalósítani életedben. Ehhez adunk térforma ajánlatot is kalap formájában. Interneten keresztül küldünk erről képet, és tetszésed alapján elkészítjük számodra az egyeztetett kalapot. Az elkészült kalapot pedig elküldjük számodra postai, vagy csomagküldő szolgálattal a világ bármely pontjára.

Kalapjaink egyediek, minden kalap ónlemezre írott certifikációs számmal rendelkezik. Aki ilyen kalap és certifikáció birtokában van, folyamatosan élhet az ingyenes internetes, vagy személyes tanácsadás lehetőségével a GLLD teljes eszközrendszerének a használatáról.

Új év eljövetelekor kérheted az új év új energetikájának megfelelő javaslatainkat életvezetésedre, személyre szólóan. Minden Holdújév hozhat számodra kellemetlen egészségi tendenciákat. Ezekben segítünk neked tájékozódni, illetve segítünk javaslatainkkal, hogy mit kell változtatni táplálkozásban, vagy öltözködésben.