GIRARDI LONG LIFE DESIGN

Mi is az a Girardi Long Life Design?

Amennyiben először látogatsz meg bennünket, bizonyára furcsának találod a fenti elnevezést: "Hosszú élet formatervezés" és szlogenünket: "Gyógyító formák a divatban"
Nem a figyelem felkeltése ezzel a célunk, csupán ebben az összefüggésben sikerült megtalálnunk az elmúlt húsz év tanulmányainak, kutatásainak és az azt megelőző kalapos tradíciók egységbe foglalásának a módját.
A "Girardi" egy tradicionális kalapos családi vállalkozás, amely egy, az elmúlt húsz évben bevezetett márkanevet takar.
A "Long Life" kifejezés valóban a Hosszú Életet szimbolizálja. Az az ember, aki az "Élj a mának!" elvét követi, nemigen gondolkodik a fenti kifejezés tartalmán.
Az ezoteria megfogalmazásában az "Élj a mában" azt közvetíti felénk, hogy a ma feladatait kell megoldani, a ma örömeit kell megélni és nem kell félelemmel gondolni a holnapra. Vagyis a jövőben a munkán kívül boldogság is vár ránk, s egy boldog holnapért már érdemes egészségesnek maradni.
A hosszú élet értelmét nem könnyű megragadni. Minden ember két dolgot keres az életben, a Biztonságot és a Boldogságot.
A biztonságban az igényünk a változatlanság. Minden maradjon úgy, ahogy eddig volt, hiszen azt már ismerjük!
A boldogságban pedig az eddig nem tapasztalt örömet, az újdonságot keressük.
Hát ezt a két dolgot kell(ene) összeegyeztetnünk.

Másképpen megfogalmazva:
Kezdetben vala az Ige. Úgy is mondhatjuk, hogy az "idea", amit minden ember keres. Vágyódunk az idea után, de be vagyunk zárva testünk formai világába. Az emberi lélek nem tud kiszabadulni "ketrecéből" (ez csak keveseknek adatik meg). Forma és idea. Mindkettő Istentől való, de meg kell tanulnunk a formán (testünkön) belül élni és azt tudatosan fejleszteni.
Amikor az ember megérti a forma és az idea kapcsolatát, akkor kezdheti el tudatos ÉN-je felépítését.

Ez volt a régi alkimisták célja is, a régi Én lebontása és átalakítása. A végső célja pedig a halál legyőzése. És ez nem mese! Ez néhányuknak sikerült is!

A Long Life Design a hétköznapi ember számára létrehozott alkímiát használja fel.

Mit is takar az alkímia, mivel foglalkoztak az alkimisták?
Tulajdonképpen a közönséges dolgokat alakították át minőségi dolgokká. Az anyag alapelemei atomi szinten megmaradnak, ám magasabb rendű tulajdonságokat kapnak.
A minket körülvevő dolgok felveszik a különböző minőségű energiákat.Egy pohár víz átveszi és közvetíti a szeretet- vagy a gyűlöletenergiákat, amely hatással lesz az azt elfogyasztó emberre. Sajnos nemigen foglalkozunk azzal, hogy milyen minőségű táplálékot viszünk be szervezetünkbe és milyen minőségű anyaggal érintkezünk.
Pedig vágyunk a szépre, a luxusra, a minőségre. Mindannyian szeretnénk szép házat, ruhát, stb.

Vizsgáljuk meg, hogyan készülnek ezek a dolgok! Többnyire rosszkedvű, kihasznált emberek termékei mindezek. Termékek, amelyek felvették készítőik káros rezgéseit. Az agressziót, a félelmet, a gyűlöletet. És nem hordoznak szeretetenergiát. Mi pedig el sem tudjuk képzelni, miért vagyunk már megint idegesek és feszültek.

A Girardi Long Life Design lényege egy olyan tiszta, átalakított minőségű anyag létrehozása és felhasználása, amely mentes a rossz és romboló energiáktól és nem is veszi fel többé azt!Vagyis többé nem fordulhat elő az, hogy saját személyes tárgyunk kapcsolatba kerülvén egy negatív energiát sugárzó emberrel felveheti annak rezgéseit és továbbítja nekünk azt.

Mit nyújthatunk neked?
A Girardi Long Life Design azoknak kíván segítő kezet nyújtani, akik vágynak a magasabb minőségre, akik tudják, hogy létezik egy út, amelyen el kell indulniuk.
Módszereink segítségével te is rátalálhatsz egyéni utadra. Ma már nem csak kalapokról van szó, amikor saját designunkról beszélünk.
Számtalan eszköz áll a rendelkezésünkre, amit a te épülésedre fordíthatunk. Diagnosztika, energetikai vizek rendszere, energetikai borok rendszere, új utak a gyógynövény terápiában, a krémek világában, kristályok és illatok alkalmazása személyre szabottan.
Ez a mi eszköztárunk azoknak a keveseknek, akik elhatározták, hogy kitágítják saját formájuk kereteit!